Füred Kapitány jelenti

Itt a videó a legdurvább verekedésről

A füredi csokiboltban nem lesz bunyó Black Friday napján

2017. november 20. - Furedkapitany

Tavaly volt, ahol parkolóhelyért folyó csatározás fordult át lövöldözésbe, máshol "csak" a családi kiszerelésű WC-papírért tört ki tömegverekedés. Amerika-szerte, ahogy kinyitottak a boltok és elkezdődött a Black Friday, megőrültek az emberek. Több halálos áldozatot is követelt ez a nap. Az őrült tömegről és a verekedésekről sok videó is készült. 

 

Magyarországon is rendszeresen verekednek az emberek, ha vásárlásról van szó. Itthon az első komoly bolti tömegjelenet 2002-ben zajlott le, az Electro World nyitónapján, amikor a vásárlók eldugították az autópályát, majdnem benyomták az áruház üvegajtaját, dulakodtak a rendőrökkel, és egy magatehetetlen társukat a fejük fölött adogatva mentették ki a pokolból. Nem sokkal később a Media Marktnak 2990 forintos porszívóakcióval sikerült ijesztő tömegjeleneteket előidéznie – a helyzet megoldásához kiemelt rendőrségi felügyeletre és a kerületieken kívül további erők mozgósítására volt szükség. Most vasárnap óta a Penny Market által leértékelt, tülekedést kiváltó sajt borzolja a kedélyeket. - írja korábbi összeállításában az Index.hu.

Pénteken ismét indul a Black Friday - roham! Balatonfüreden nem valószínű, hogy megrohanják majd Füred Kapitány, a balatoni mesehős bázisát, de itt is lehet majd őrült árakon vásárolni. Igaz nem olcsóbban, hanem inkább drágábban. 

Ezen a napon dobják piacra az ország legdrágább Mikulás-csomagját, amely 100.000 forintba kerül. Ez az ország első, felnőtteknek szóló Mikulás - csomagja. Az akció szervezői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha a felnőttek nem is hisznek a Mikulás létezésében, de legalább a jó cselekedetek erejében kellene. A piros csomagolásban olyan bonbonok találhatók, amelyeket sörrel, pezsgővel, és balatoni borokkal ízesítettek! 

A Mikulás 18 éven felülieknek készített csomagjának árából, a Füred Kapitány karácsonya elnevezésű akció megszervezését támogatják,  amelynek keretében adományokat gyűjtenek rászoruló családoknak. Az akció másik célja, hogy a Mikulás és Füred Kapitány, a balatoni mesehős segítségével a kisgyermekek is megismerkedhessenek a jótékonyság és az önzetlenség fogalmával. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr613321651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása