Füred Kapitány jelenti

Olvasd el, ha tudni szeretnéd, mi jelent az önzetlen szeretet!

2019. február 28. - Furedkapitany

"Mentes világot élünk! Manapság kulcs nélküli autókat vezetünk, vezeték nélküli telefonokon beszélünk, láng nélküli tűzhelyeken készítjük a zsír, és szénhidrát nélküli ételeket eszünk, miközben a kapcsolataink egyre inkább lélek nélküliek, a hozzáállásunk pedig gyakran érzés és lelkesedés nélküli. A példa nélküli nevelés pedig modor nélküli gyerekeket, cél nélküli fiatalokat, és munkanélküli emberek eredményez.

Ha rövid időn belül magunktól nem tanuljuk meg jól, és jó helyen ...használni a “nélkül” fogalmát, akkor az élet fog megtanítani minket erre, de valószínűleg az keservesebb lesz.

Egyszerűen csak el kéne kezdenünk feltétel nélkül szeretni valakit, kétség nélkül hinni valamiben, vagy pusztán ülni egymás mellett és szavak nélkül érteni egymást. Ha így tennénk, talán azt is felismernénk, hogy a szeretet nyelve nem a beszéd és a “nélkül” nem feltétlenül jelent nélkülözést." - állítja Pilát Gábor egyik írásában.

A szerzővel egyet lehet érteni, de azért vannak, akik valóban nélkülöznek. Sok gyerek például nem kap elég szeretetet, figyelmet otthon. De van, aki még enni sem kap! Egyes adatok szerint: 200 kríziséhező gyermek él Magyarországon

Nekik próbál majd segíteni Füred Kapitány, a balatoni mesehős, aki ismét megszervezi majd a Szuperhősök Karácsonyát! Itt, a Mikulás segédje lesz Füred Kapitány, de több szuperhős is megjelenik majd az akcióban. Nekik hozhatjátok majd el azokat az ajándékokat, amelyeket olyan gyerekeknek szántok, akik valóban nélkülöznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr7213145406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása