Füred Kapitány jelenti

Füreden 100.000 Ft egy Mikulás-csomag

2017. december 05. - Furedkapitany

Piacra dobták az ország legdrágább Mikulás-csomagját, amely 100.000 forintba kerül. A már-már hihetetlenül drága ajándékot egy balatonfüredi csokoládéboltban árulják majd. Ez az ország első, felnőtteknek szóló Mikulás – csomagja. Az ajándékot házhoz is szállítják egy Alfa Romeóval. Az akció szervezői arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha a felnőttek nem is hisznek a Mikulás létezésében, de legalább a jó cselekedetek erejében kellene. A piros csomagolásban olyan csokik, bonbonok találhatók, amelyeket sörrel, pezsgővel, és balatoni borokkal ízesítettek! Az akció bevétele jótékony célt szolgál.

img_8274_1.JPG

Az akcióval arra is rá szeretnének világítani, hogy több kutatás is bizonyítja, önmagában a pénz és a vásárlás nem boldogít. Legalábbis hosszabb távon nem. Mint ismert: az Oxford Economics által publikált “Living Well Index” korábban azt vizsgálta, hogyan birkóznak meg az emberek az élet  feszültségeivel. A kutatók 8250 embert kérdeztek meg. Az eredményekből az látszik, hogy  a jó alvás, a minőségi szexuális élet nagyobb hatással van a jólétre, mint mondjuk a sok pénz, a felesleges javak birtoklása.  A boldog emberek számára leginkább a munkahelyi biztonság, a baráti és családi kapcsolatok, szeretteik egészsége fontosabb, mint az utazás, vagy mondjuk egy drága ruha.

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr9313441737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása