Füred Kapitány jelenti

Füreden dec. 16. után játszák az új Star Wars filmet

Itt a vicces videó arról, milyen bakik voltak a korábbi forgatáson

2016. október 08. - Furedkapitany

Hamarosan itt a Star Wars legújabb része, a Zsivány Egyes. A füredi moziban láthatjuk majd. De csak december 16. után. Ezzel a filmmel kapcsolatban, Füred kapitánynak is lesz majd egy meglepetése. 

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (eredeti címén: Rogue One: A Star Wars Story) egy amerikai űropera, mely a Csillagok háborúja filmsorozatnak része, azonban nem csatlakozik szorosan az egyéb részekhez. A történet Egy új remény előtt nem sokkal játszódik majd, mikor is a lázadók egy kis csapata el akarja lopni a Halálcsillag tervrajzait. A filmet Gareth Edwards rendezte, forgatókönyvét Gary Whitta és Chris Weitz írta. A produkciót a Lucasfilm szponzorálta, és 2016. december 16-án jelenik meg Amerikában. - írja a Wikipedia.

Erről a filmről még sokat nem tudunk. De arról igen, milyen hibák voltak az előző részekben. Az egyik közösségi hálón találtuk ezt a vicces összefoglalót.

Füred kapitány decemberi akciójához ITT csatlakozhatsz Te is.

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr6411781185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása