Füred Kapitány jelenti

Vállalatok segítségét kéri a Mikulás

Új jótékonysági akció indul

2020. november 09. - Furedkapitany
A vírushelyzet idén megnehezíti az adományok gyűjtését. Ráadásul a finn Mikulás, Joulupukki sem jön  Magyarországra. Több adventi vásár is elmarad és a legnagyobb karitatív akció, a Mikulásgyár is csak korlátozott keretek között működik majd.  Mindeközben a cégek  zavartan figyelik, hogyan támogathatnák  a jótékonysági akciók a munkáját. Egy új ötletnek köszönhető, hogy a COVID 19 helyzet ellenére is segíthetnek a vállalatok.
3_honapos.jpg
Sokan fontosnak tartják, hogy a vírus  ne rontsa el a gyerekek kedvét! Ez az egyik oka, hogy már több cég  csatlakozott az új akcióhoz. Ugyanakkor remélik, hogy újabb vállalatok is támogatják majd az új kampányt.
Jön, a Home Office Mikulás!
Idén a Mikulás rendezvényein sem lehetnek tömegek. Ezért Ő is otthonról, egy speciális futárszolgálat segítségével dolgozik. Ennek keretében új játékokat, a Covid 19 elleni védekezéshez szükséges, a gyerekek számára kialakított Playmobil maszkokat, tisztálkodási szereket és szaloncukrot szeretnének eljuttatni a rászorulóknak.
"A cégek számára most lehetővé tettük, hogy ilyen hasznos ajándékcsomagot vásároljanak, amelyeket önkénteseink szállítanak ki a hátrányos helyzetű településekre. Az akció keretében lehetőség van arra, hogy az Önök cége is vásároljon. 225.000 Ft /vagy 450.000 Ft/ vagy akár 1.000. 000 Ft+AFA értékben.
A 450.000 Ft+AFA  összeg elegendő ahhoz, hogy a 180 Mikulás-csomagot összeállításunk. (Ebben a már említett speciális, gyereknek készült maszk, Playmobil – figurák és szaloncukor található.) A csomagok mellé tisztálkodási szereket is teszünk. Ezeket a csomagokat kizárólag a hátrányos helyzetű, 11 év alatti korosztály kapja.
Célunk, hogy 1000 ilyen csomagot eljuttassunk a gyerekeknek." - mondta Éskovács Péter, az akció egyik szervezője. dorahjo2.JPG
A Mikulás szánsegédje a balatoni mesehős, Füred Kapitány lesz. Ő viszi majd az  ajándékokat azoknak a gyerekeknek, akik a tó vonzáskörzetében élnek. A mesehősnek és munkatársainak nem ez az első jótékonysági kezdeményezése. Tavaly közel 1.000.000 forint értékben vittek tüzelőt és játékokat gyerekeknek. Az eseményekről a sajtó is több alkalommal tudósított.  Idén  a Balaton mellett, jut majd több csomag Heves- és Vas megye kisebb településeire is.   
Bővebb info: Éskovács Péter, telefon: 30 515 3313 

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr4016279962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása