Füred Kapitány jelenti

Fotós pályázat: Ki a Balaton legboldogabb hajósa?

2022. november 09. - Furedkapitany

Csinálj kedvet a vitorlázáshoz másoknak is! Küldj egy fotót arról, amikor idén a fedélzetre léptél és hajóztál egy jót! Mutasd meg egy képben, amit a kutatók csak hosszú tanulmányokban képesek leírni: a hajózás és a boldogság együtt jár!

Ingyenes fotók Fotós kategóriában

Erről az összefüggésről már több  tudományos cikk is megjelent, most egy korábban elkésztett fotóddal mutasd meg mindenkinek, hogy milyen örömet okozhat bárki számára a hajózás. Vegyél rá saját fotóddal másokat  arra, hogy a következő szezonban menjenek  a szabadba,  vitorlázzanak  egy jót és legyenek sokkal boldogabbak a jövőben! Lehetőleg fotóddal ne csak a nyárra fókuszálj, mutass bizonyítékot arra, hogy a Balaton szinte egész évben, majdnem akármilyen időjárás közepette is boldoggá tudja tenni a hajósokat.

Figyelem: a pályázaton a felnőttek mellett, a gyerekek is indulhatnak, ha szüleik beleegyezésével együtt küldik el képeiket a megadott címre. Örömmel veszünk családi és vitorlás táborokban készült képeket is.

 A pályázatra beérkező képek közül egy elnyeri a legboldogabb hajós fotója címet:

Díjazás: a győztes képet a Nyitott Balaton akció zsűrije választja ki, a fotó megjelenik a Nyitott Balaton közösségi oldalán. Beküldési határidő: november 20.  A győztes még idén ősszel egy hajóról fedezheti fel az őszi Balatont. A vitorlás kapitánya Király Zsolt, az ikonikus Raffica kormányosa lesz.

 A képeket a következő email címre küldjétek: boldoghajos@gmail.com

 

FIGYELEM!

 

A beérkező pályamunkákat előszűrjük, és az így kialakult válogatás képei indulhatnak majd a legboldogabb hajós fotó címért. Az előszűrt 5 darab fotó közül a bírálóbizottság tagjai választják ki a nyertes képet. A zsűri tagjai: Fekete Tamás, Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke,  Török Brigitta, fotóriporter, Stircz Tamás, vitorlázó, oktató, Eskovács Péter PR-tanácsadó

 

Pályázati feltételek:

 

- a képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait.

- minden pályázó 1 darab képet küldhet be.

- a képeknek a Balaton környékén kellett elkészülnie, az e területeken kívül készült fotókat nem tudjuk elfogadni

- a képeket .jpg formátumban várjuk

- beküldéskor az email tárgyához kérjük beírni: „A Boldogság hajón érkezik”,

- a levélben kérjük feltüntetni a szerző nevét (valós, vagy művésznév is lehet), a kép/képek címét, a kép készülésének helyét

- a beküldött kép/ mérete az eredeti jpg fájl mérete legyen, de a hosszabbik oldal minimum érje el a 2500 pixelt

- kérjük, hogy a képeket a beküldött emailhez csatolják, egyéb fájlküldő rendszeren keresztül a fotókat nem áll módunkban letölteni

- a képek digitális feldolgozásánál csak alapvető képjavításokat fogadunk el: fényerő, kontraszt, színegyensúly, gradációs görbe, színezet/telítettség.

- A képek keretezését mellőzzék, vízjelet és dátumozást ne rakjanak a képekre

A pályázati feltételeknek nem megfelelő, hiányos adatokkal beérkező képeket sajnos nem áll módunkban elfogadni!

  Beküldési határidő: november 20. A nyertes fotót a Nyitott Balaton a Facebook-oldalán közöljük.

 

A pályázatra beküldött nyertes képeket a pályázat kiírója a szerzői jog érvényesítése nélkül az akcióban, annak sajtóanyagaiban felhasználhatja.

 

Szervező és adatfeldolgozás

 

A fotópályázat szervezője a Balatoni Turizmus Szövetség, továbbiakban "Szervező" . A pályázattal kapcsolatos adatfeldolgozást a Szervező végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

 

 

Győztes:

 

A győztest e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremény kizárólag személyesen vehetők át a Szervező megbízottjától. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók.

A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a Szervező által megadott időpont nem megfelelő a győztes számára, akkor a Szervező a pályázaton indulók közül mást is kiválaszthat arra, hogy részt vegyen a hajós eseményen. Mindezekkel kapcsolatban a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

 

Felelősség

 

A Szervező a pályázatra beküldött fotók eredetiségért, azok tartalmáért, valamint a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget! A játékszabályzat módosításának a jogát – a játékosok megfelelő tájékoztatása mellett - a Szervező fenntartja!

 

RÖVIDÍTETT NÉV

A-Z Whow Kft.

TELJES NÉV

 

ADÓSZÁM

11806642-2-41

FŐTEVÉKENYSÉG

9319 Egyéb sporttevékenység

SZÉKHELY

1055 Budapest, Szalay utca 4. V. em. 3.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furedkapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr4917974346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása