Füred Kapitány jelenti

Füreden dec. 16. után játszák az új Star Wars filmet

Itt a vicces videó arról, milyen bakik voltak a korábbi forgatáson

2016. október 08. - Furedkapitany

Hamarosan itt a Star Wars legújabb része, a Zsivány Egyes. A füredi moziban láthatjuk majd. De csak december 16. után. Ezzel a filmmel kapcsolatban, Füred kapitánynak is lesz majd egy meglepetése. 

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (eredeti címén: Rogue One: A Star Wars Story) egy amerikai űropera, mely a Csillagok háborúja filmsorozatnak része, azonban nem csatlakozik szorosan az egyéb részekhez. A történet Egy új remény előtt nem sokkal játszódik majd, mikor is a lázadók egy kis csapata el akarja lopni a Halálcsillag tervrajzait. A filmet Gareth Edwards rendezte, forgatókönyvét Gary Whitta és Chris Weitz írta. A produkciót a Lucasfilm szponzorálta, és 2016. december 16-án jelenik meg Amerikában. - írja a Wikipedia.

Erről a filmről még sokat nem tudunk. De arról igen, milyen hibák voltak az előző részekben. Az egyik közösségi hálón találtuk ezt a vicces összefoglalót.

Füred kapitány decemberi akciójához ITT csatlakozhatsz Te is.

Melyik a legjobb iskola a Balaton környékén?

Itt a 10 legjobb iskola, ahová érdemes a gyereket beíratni

A HVG ismét elkészítette a legjobb iskolák listáját. A cikket ITT olvashatod el erről. A HVG-rangsor készítői az idén is a matematikai és a szövegértési kompetenciamérés, a magyar-, a matematika-, a történelem és a nyelvi érettségi eredményeit, valamint a végzősök felvételi eredményeit vették figyelembe. A rangsorba bekerült egy Balaton környéki iskola is.

1. Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
2. Budapest V. Kerületi Eötvös József Gimnázium
3. Budapest I. Kerületi Toldy Ferenc Gimnázium
4. Budapest XIV. Kerületi Szent István Gimnázium
5. ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium (Budapest)
6. Városmajori Gimnázium és Kós Károly Általános Iskola (Budapest)
7. ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium (Budapest)
8. ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium (Budapest)
9. Lovassy László Gimnázium (Veszprém)
10. Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium

 

A HVG középiskolai rangsora megvásárolható az újságárusoknál vagy itt megrendelhető.

fkdec.jpg

 

Itt az eredmény:hol a legjobb lángos a Balatonon?

Idén is megválasztották a Balaton legjobb lángosát. A cikket erről ITT olvashatod. Szerintünk Alsóörsön a legjobb, de a cikk szerint sok más településen is érdemes felkutatni a jó helyeket.

A lángos mellett, sok más verseny is létezik a Balaton körül. Minden évben megválasztják például a legjobb fagylaltot. Erről ITT olvashatsz bővebben. A télen újabb tesztelésre készül Füred kapitány, az új akcióról a Facebook oldalon olvashattok majd.

fkdec.jpg

A mai gyerekek utálják a felnőtteket?

Felnőtt az első olyan generáció, amely sokak szerint „minden realitásérzéket nélkülöz, önző, gyenge és kapzsi”. Írja a HVG.hu. A cikk szerint: a mai gyermekek utálják a felnőtteket és egyáltalán nem szolidárisak.

Ha valamit szeretnél tenni azért, hogy szolidárisabbak legyenek a gyerekeink,  akkor likeold EZT a rendezvényt és oszd meg barátaiddal is az akció hírét.

28.000.000 ember pedig ezt a zenét hallgatja, ha egy kis nyugalmat akar.... Relax!

fkdec.jpg

süti beállítások módosítása