Füred Kapitány jelenti

10 milliót költöttek utazásra

2016. szeptember 16. - Furedkapitany

img_0476.jpg

Az utazás nagyon költséges dolog, egy átlag magyar család legalább fél éven keresztül spórol arra, hogy nyáron 1-2 hétre elmehessenek nyaralni. Mások azonban 10.000.000 is el tudnak költeni utazásra. A kérdés, hogy hogyan? Erről ír ITT olvashatsz bővebben.

fkdec.jpg

Budapestre is meghívták Füred kapitányt

Európai Mobilitási Héten is bemutatkozik a balatoni program

A karácsony még messze van. De a turisztikai szakemberek már a téli programjaikat kínálják. Egy fővárosi rendezvényen mutatják be a Szuperhősök Karácsonyának új programját is. Az eseményen 440.000 ember vesz részt. Közülük sokan érdeklődhetnek a füredi program iránt. Korábban a megyei sajtó kiemelten foglalkozott az eseménnyel. Az akció több alkalommal szerepelt az RTL-klub és a TV2 híradóiban. De természetesen tudósított erről a füredi TV is.  

Mint azt a szervezők elmondták: a napokban ismét felveszik a kapcsolatot a füredi önkormányzattal, hogy megbeszéljék a részleteket, hogyan is lehetne ismét integrálni az akciót az adventi események sorába.

fkdec.jpg

Idén egyébként a Kis herceg és a versek népszerűsítése lesz Füred kapitány egyik feladata. Ugyanakkor karácsonykor jön a Star Wars új epizódja is. A szervezők szeretnék, ha a gyerekek találkozhatnának  a film szereplőivel is.

A füreden egyébként már ott voltak a szuperhősök. Ezt a képet tavaly készítette egy ipari kamera.

fured.PNG

A szuperhősökhöz idén egy újabb figura is csatlakozik. Legalábbis ezt remélik a szervezők. Ő Maui, aki idén decemberben a kicsik kedvence lehet.

süti beállítások módosítása