Füred Kapitány jelenti

Hagyd a gyerekedet megbukni?!

Itt vannak azok a tanácsok, amelyek segíthetik az iskolakezdést

2016. szeptember 04. - Furedkapitany

Az nem beszélgetés, hogy hányast kaptál, mi volt az iskolában. Nem az a gyerek boldogul jól felnőttként, aki különórára járt és több nyelvet beszél, hanem az, akinek a szociális készségei, az alkalmazkodóképessége stabilan kialakult. Mit tegyünk, hogy jó szülők legyünk? Erre keresi a választ  a HVG mai cikke.

Képtalálat a következőre: „teacher clipart”

(Doku) Von Bonn an den Balaton - Mit dem Trabi an den Plattensee HD

Már megint panaszkodnak a Balatonnál. Főként azok, akik még DDR időket sírják vissza a turizmusban. Ebben az időben még a garázst is ki lehetett adni a szállást kereső turistáknak. Ugyanakkor ma már kétes tisztaságú műanyag székkel, olajos lángossal ma már nem lehet érvényesülni, ahol minőséget, színvonalat nyújtanak, ott biztosan nem volt rosszabb az idei nyár sem a tavalyinál, nyilatkozta a megyei lapnak az egyik szakértő.

A Coca-Cola volt vezére kitálalt!

Bryan Dyson, a Coca-Cola vezérigazgatója egyszer tartott egy nagyon rövid beszédet: azok a munkatársai, akik szavait megfogadták, ma boldogabbak a többiekhez képest. 

happy.PNG

"Képzeld el egy játéknak az életet, melyben 5 golyóval zsonglőrködsz a levegőben: A munkával, családdal, egészséggel, barátokkal, szellemiségeddel – és mindegyiket a levegőben tartod! -mondta. Ebben a "játékban" a munka egy gumilabda. Ha elejted, visszapattan. A másik négy labda – család, egészség, barátok, szellemiség – azonban üvegből van. Ha egyiküket elejted, visszavonhatatlanul  megsérül vagy összetörik. Soha nem lesz a régi" -mondta a cég első embere.

A cégvezér azt javasolja, hogy dolgozzunk hatékonyan a munkaidőben, de menjünk haza időben! Adjuk meg a szükséges időt családnak, barátainknak és pihenjünk eleget!.

Ha ezt megfogadjuk boldogtalan emberek aligha lehetünk!

 

süti beállítások módosítása