Füred Kapitány jelenti

Természetben fizetne Füred kapitány

Balaton Sound jegyet kaphatsz könnyű munkáért

2017. június 13. - Furedkapitany

Sokan szeretnének eljutni a Balaton Soundra, de borsos hetijegyet nem tudják kifizetni. Egy új akció szervezői most azokat a diákokat keresik, akik némi balatoni munka ellenében, fizetés mellé, még Sound - jegyeket is kapnának. Az akciót azért találták ki a szervezők, mert egyre több gyereknek megy el a kedve a nyári munkától, mert sok helyen 10-12 órát, szünnap nélkül foglalkoztatnák csak őket. Ami persze nem csak fárasztó, de illegális is. Ahol betartják a szabályokat, ott sem mindig rózsás a helyzet. Gyakorta kiabálnak az alkalmazottakkal. – irja a Piac és Profit életmód melléklete.

Mi olyan munkahelyeket kreáltunk, ahol minimálisra próbáljuk csökkenteni a stresszt azok számára, akik idén első alkalommal szeretnének nyári munkát vállalni. Az akcióban egy mesehőssel, Füred kapitánnyal kell majd együtt dolgozniuk a munkavállalóknak  – mondta Éskovács Péter, az akció egyik szervezője.

A kampányban nemzetközi játékgyártókkal és a balatoni turizmusban fontos szerepet betöltő cégekkel, önkormányzatokkal, strandokkal működnek együtt. Az állásokról bővebb információt telefonon adnak, főként Siófok, Balatonalmádi, Alsóörs, Keszthely, Balatonlelle környékén, a Balaton hátrányosabb helyzetű  háttértelepülésein lakó fiataloknak szeretnének segíteni ezzel a munkával.

Bővebb információ: 70 332 1300-as számon lehet kérni.

süti beállítások módosítása