Füred Kapitány jelenti

Hatalmas tojásvadászat lesz Füreden!

Ingyen díszítheted fel saját húsvéti édességedet!

2017. április 09. - Furedkapitany

Immár harmadik alkalommal szervezik meg Füred kapitány tojásvadászatát. Idén is száz-százötven gyereket várnak az akcióra. A kampány célja, hogy a környékről több, családos turista jöjjön a partra. A tojásvadászatnak két helyszíne lesz. Az egyik Alsóörsön, a másik Füreden. A pontos időpont még titkos, de aki elmegy Füred kapitány bázisára (a Trüffel Csokibárba),  annak "megsúgják" előre a titkos lelőhelyeket.

Füred kapitány hatalmas Playmobil tojásokat  és különleges csokoládékat rejt el a két településen. Az akciót több játékforgalmazó, élelmiszergyártó és autókereskedés is támogatja.  A tojások mellett, egy fiat 500-as kulcsát is elrejtik Alsóörsön. Aki megtalálja, az tesztvezetésen vehet részt. Éppen ezért  a szülőknek is érdemes keresgélniük a tojásokat.

Kedden érdekes kóstoló lesz Füreden

A HVG legújabb cikke is beszámol Füred kaptány akciójáról. Ebben arról írnak, hogy a költészet napján (04.11.), a Trüffel Csokibárban ismét érdekes esemény lesz! Megtudhatjuk, mi az a kugler? Tényleg létezik a majomkenyér? Vagy csak a költők fantáziájában készültek el ezek az édességek? Ezekből a sütikből kóstolót is tartanak - írja a HVG. A kóstolóról ITT olvashatsz többet.

via GIPHY

A húsvéti időszakban tojásvadászatot is tartanak a gyerekeknek, amelyről többet a Trüffel Bárban tudhadtok meg.

 

 

fk.jpg

süti beállítások módosítása