Füred Kapitány jelenti

Rémséges süteményeket árulnak egy balatoni boltban!

2016. október 27. - Furedkapitany

Új, de hiánypótló boltocska nyílt Balatonfüreden. Ide minden gyereket is érdemes elhozni! Jó minőségű csokik,  finom sütik, szellemes megoldások a Balaton új édességboltjában.

Van például Iphone-alakú csoki, Helloween-tököt formáló keksz, szellemeket megidéző teasütemény! Ugyanakkor november 1. után is érdemes lesz a Trüffel Bárba betérni! A sok finomság mellett, jótékony akciókban is részt vesz majd a csokibár. Ide költözik Füred kapitány karácsonya is. Ahová a rászoruló gyerekeknek hozhattok ajándékokat. Vehettek majd finom Tűzifa-szeletet is! A bevételből ismét melegebb lehet egy olyan otthonban, ahol egyébként meglehetősen fagyos a hangulat, ha nincs mivel befűteni a lakást.

Hogy milyen sok adakozó kedvű ember lakik Füreden, arról tavaly így tudósított a Híradó.

Füred kapitány új akciójára pedig ITT jelentkezhetsz. Örülünk, ha megosztod barátaiddal az akció hírét.

 fkdec.jpg

Ilyen könnyen még sosem szerezhettél magadnak egy Jaguar luxusautót

„Szeretsz anyu, apu telefonjával, fényképezőgépével fotózni? Szereted a Balatont? Tudsz egy klassz játszóteret, tisztást, kilátót, amelyet érdemes másoknak is megmutatni? Van  olyan kedvenc kirándulóhelyed, amelyet érdemes megmutatni azoknak a turistáknak, akik kisebb gyerekkel érkeznek az őszi Balaton partjára? Ha igen, küldd be saját fotóidat" – olvasható abban a felhívásban, amelyet a szervezők tettek közé.

A fotók beküldésének egyetlen feltétele van. Szerepeljen rajta egy mesefigura, baba, esetleg kismackó is. A gyerekeket azzal szeretnék inspirálni az akcióban való részvétel, hogy ezer  Lego és Playmobil figurát is kiosztanak a kicsik között. Ők akár ezekkel is fotózkodhatnak – mondta Fekete Tamás, Balatoni Regionális TDM Szövetség alelnöke.tihany.JPG

Hogy mi lesz annak a jutalma, aki a legjobb képet küldi be? Hát, egy Jaguar luxusautó, amellyel az egész család Budapestre utazhat, hogy találkozzon a Mikulással.

A mesés autót Süsü, az egyfejű már korábban kipróbálta. Akkor az autó nagyon tetszett a gyerekeknek. Most újból a kicsiké a főszerep. susuki.jpg

 

fkdec.jpg

süti beállítások módosítása